BPMN 2.0 voor Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen met BPMN 2.0BPMN 2.0 voor het modelleren van uw bedrijfsprocessen is een consultancy die tot de kerntaken van Phari behoort.

Phari is partner van Signavio en maakt gebruik van Business Process software van Signavio.Tevens is Phari gecertificeerd Business process Modeller met BPMN 2.0.

Met Sinavio BPMN 2.0 profiteren wij van de eenvoudige modellering met Drag & Drop, en de automatische positioneringshulp voor modelleringselementen. Met de uitgebreide modelleringsoplossing van Signavio’s kunnen wij processen ook multilogisch modelleren, procesattributen en koppelprocessen hiërarchisch handhaven. Alle procesmodellen worden opgeslagen in een centrale procesopslag.
Dankzij uitgebreide functies voor collectief procesontwerp, kan de coördinatie plaatsvinden buiten kantoor- en locatiegrenzen. Zo is procesmodellering voor onze klanten makkelijker dan ooit. Met behulp van de cloud-based service is onze software een modern, gebruiksvriendelijk modelleringsinstrument. De Business Transformation Suite combineert de sterke punten van een professionele modelleringsoplossing met de voordelen van een flexibele cloud service.

Neem voor meer informatie over Signavio contact op of bel met Gert Folkerts 0650849961

Meer over BPMN op WIKI

Share