BPM Software

 

BPM Software – Phari is ervaren in Business Proces management. Graag laten wij u de mogelijkheden zien wat software kan betekenen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen in uw bedrijf. Ook wordt BPM-software met andere functionaliteiten gebruikt zoals Business Decision Management of Workflow Management. Dit vergroot de mogelijkheden en toepassing voor meerdere doeleinden. Om het gemak voor onze klanten te verhogen laten wij u na introductie BPM, BDM of WM in de cloud gebruiken zodat u makkelijk kunt profiteren van de intuïtieve gebruikersinterface, omvangrijke functies voor collaboratief werken en gemakkelijke toegang via de webbrowser.

BPM Software & IT

Phari levert ook consultancy voor bedrijven door bedrijfsprocessen met BPM-software bij te houden als hiervoor intern geen personeel beschikbaar is. Dit gebeurt in de Cloud en kan voor kwaliteit en optimalisatie een zeer goede oplossing zijn. Phari is professioneel partner van een gespecialiseerd bpm-software leverancier met o.a. Business Decision Management en Workflow Management en adviseert bedrijven over het aanschaffen van software. Andere IT-consultancy zoals enterprise architectuur, business rules design, IT governance en business intelligence behoren ook tot de mogelijkheden bij Phari.

Consultancy voor BPM Software

 

 

 

BPM Software Consultancy

Phari levert als BPM consultant ook consultancy voor het toepassen van BPM software. Hiervoor hoeft de software niet aangeschaft te worden doordat het wordt uitgevoerd in de Cloud. Phari houdt de bedrijfsprocessen bij in samenspraak met uw geselecteerde medewerkers. Dit in een geheel transparante en overzichtelijke opzet. De kennis van de bedrijfsprocessen wordt verhoogd en het inzicht verbeterd. Vraag naar de mogelijkheden om zonder extra personeel en software toch van de voordelen van BPM te profiteren.

Signavio_Logo.svg

Neem Contact met ons op of bel 06 50849961 om uw mogelijkheden te bespreken of een gratis proefabonnement met BPM software af te nemen.

WIKI Business Process Modelling Software

Share