Over ons

Phari, vuurtoren in het Latijn, staat voor een lichtbaken dat veiligheid en zekerheid uitstraalt voor een veilige koers. Dat is precies wat het motto is van Phari; een solide procesgerichte dienstverlening met focus op strategie.

Over ons

Bedrijfsprocessen Optimaliseren

Eigenaar van Phari is Gert Folkerts. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende functies en diverse branches. Als achtergrond heeft hij HTS Chemische Technologie en een MSc in Business Process Management & IT. In 2014 is Phari opgericht na de acquisitie van FC Texel B.V.

Phari is een consultancy & adviesbureau op het gebied van Businness Process Management & IT.  BPM is een breed begrip maar het houdt voornamelijk in dat Phari voor bedrijven als projectleider, consultant of intermediair kan optreden om veranderingen door te voeren op het gebied van bedrijfsprocessen, Business Intelligence, GDPR, DPO, Cyber Security, een ERP implementatie, digitalisering, of Internetmarketing. Dit is voornamelijk vanuit een managementperspectief dat in nauwe samenwerking met de klant wordt uitgevoerd. Omdat er een kans bestaat dat andere disciplines nodig zijn om een project goed uit te kunnen voeren bestaat er een mogelijkheid om professionals te detacheren via onze payroll constructie. Ook dat gebeurt in samenspraak met de klant.

Heeft u vragen over Phari dan kunt u contact opnemen of bellen met Gert Folkerts 0650849961

 

 

LinkedIn

Share